Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
Miért jó?
A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas, mangán, cink tartalma kiemelendő.
A belső, barna maghéj antioxidáns-tartalma védi meg a magbél olaját a légköri oxigéntől és megavasodástól, értékes volta miatt nem célszerű eltávolítani, ráadásul ízletes is. Tanulmányok szerint rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket.
Gluténmentes.
Az egészséges reggeli alappillére.
Teljesértékű gabona.
Rosttartalma magas.
E termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető.
Pelyhesített lenmag. Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A szezámlisztet a szezámmagok vegyszermentes, hideg sajtolásával és őrlésével készítik.
Blansírozott, nyers, egész mandulabél
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A mákszemek vegyszermentes, hideg préselésével és őrlésével készült liszt.
Blansírozott, nyers, egész mandulabél
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A lenmagok vegyszermentes, hideg préselésével és őrlésével készítik.
A nyílgyökeret már régóta használják gyümölcstorták átlátszó, fényes bevonatának elkészítéséhez, vagy a kínai áttetsző szaftok főzéséhez. Csodálatos sűrítési képessége folytán (kb. a liszt felére van szükség) és az átlátszó késztermék miatt a nyílgyökér a kevergetve sütött tenger gyümölcseihez és szárnyasokhoz készített szószok tökéletes sűrítője.
A nyílgyökeret már régóta használják gyümölcstorták átlátszó, fényes bevonatának elkészítéséhez, vagy a kínai áttetsző szaftok főzéséhez. Csodálatos sűrítési képessége folytán (kb. a liszt felére van szükség) és az átlátszó késztermék miatt a nyílgyökér a kevergetve sütött tenger gyümölcseihez és szárnyasokhoz készített szószok tökéletes sűrítője.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
Az ételek ízesítésére használatos élelmiszerek rengetegféle változatban kaphatóak. A bio arrabbiata szósz különleges, egészen egyedi ízt varázsolhat ételinknek. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt kiváló szószok közé sorolható, fenséges aromát kölcsönözhet valamennyi ételnek. A paradicsomszószt rázza fel és vízfürdőben (nyitott tetővel) vagy mikrohullámú sütésre alkalmas edénybe öntve, lefedve melegítse fel. Tárolás: felbontás után 2-3 napig hűtőszekrényben eltartható. Hőtől védve tárolandó.
Édes, blans mandula őrleménye. Nem zsírtalanított. Péksüteményeken, kenyereken kívül kiválóan alkalmas marcipán és macarone készítéséhez is.
Levesek, köretek, egytálételek, sütemények és humusz alapanyaga.
Zsírtalanított tökmag őrleménye, fogyni vágyóknak és vegetáriánusoknak is ajánlott!
Leves, főzelék, köret készíthető belőle. Az indiai konyha egyik remek alapanyaga.
Zsírtalanított lenmag őrleménye, fényvédő csomagolásban.Rendkívül gazdag kálium, magnézium, foszfor, kalcium, nyomelemekben és élelmi rostokban ezen kívül B-, A-, és E- vitamint is tartalmaz.Ideális cukorbetegeknek a vércukorszint- beállító tulajdonsága miatt, előnyös fogyókúrázok számára.
Gluténérzékenyek is fogyaszthatják.
Fehérjetartalma magas.
Könnyen emészthető.
Harmonikus ízű, paleo lisztekből készült piskóta keverék a búzalisztes helyett, hasonló módon elkészíthető. Ajánljuk fogyókúrázók, diétázók, táplálék allergiások számára.
CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁT TARTALOM
MAGAS ROSTTARTALOM
SEMLEGES ÍZŰ
A glicin csökkenti a szervezet gyulladásszintjét, erősíti az izmokat és a kötőszöveteket, kisimítja a ráncokat, segíti a pihentető alvást és regenerálja a májat - és ehhez mindössze egy koktélt kell elfogyasztani a reggelihez!
A tápióka az egyik legtisztább keményítő forrás. A modern és a paleo táplálkozási formák fontos alapanyaga.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
Természetes almarost 66% élelmi rosttal
Vegán, gluténmentes termék.
Lúgósító hatású élelmiszer, mely rendkívül jó beltartalmi értékeivel kitűnő táplálék.
Finom szemű fekete só, a tojás ízének helyettesítésére.
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A szezámlisztet a szezámmagok vegyszermentes, hideg sajtolásával és őrlésével készítik.
Természetes almarost 66% élelmi rosttal
Vegán, gluténmentes termék.
Kérdésed van? Nézz körül tudástárunkban!