Dr. Turi

ImmunoViro,
a liposzómás antioxidáns bomba

ImmunoViro,
a liposzómás antioxidáns bomba

Nézze meg Dr. Turi Attila, orvos videóját azokról a természetes anyagokról, melyek segíthetnek az influenza és a koronavírus elleni védekezésben!

A vírus sajnos úgy tűnik mindennapjaink részévé vált, ezért fontosnak tartom, hogy megismerjük azokat a természetes anyagokat, melyek a fertőzés megelőzésében hatásosak lehetnek, vagy ha megfertőződtünk, jó eséllyel abba a 85%-ba tartozzunk, akik súlyos tünetek nélkül átvészelik a fertőzést, mert a torokból, a garatból a vírus nem terjed a tüdőre és más létfontosságú szerveinkre.

Miért pont az ImmunoViro?

Magas felszívódás

A liposzómás előállítással a hatóanyagot tartalmazó „golyócskák” kis méretüknél fogva nagyon gyorsan képesek a bélrendszeren keresztül eljutni a sejtekhez. Így hasznosulása akár 93% feletti.

Cink hasznosulás

A liposzómás eljárás a cink esetében nélkülözhetetlen, hiszen a cink egy olyan anyag, amit nehezen lehet átjuttatni a sejthártyán. A liposzómás technológia segít ebben, így hasznosulása is jobb lehet.

Hatékony összhatás

Dr. Mathias Rath amerikai kutatóintézetében kimutatták, hogy ha a C-vitamint szelénnel, L-lizin, L-prolin, N-acetil-cisztein aminosavakkal és polifenol tartalmú kivonattal (pl. zöldtea) együtt adják, ez a 6 természetes anyagból álló kombináció influenza-szerű megbetegedéseknél négyszer nagyobb vírus ellenes hatással bír, mint a C-vitamin önmagában.

Összetevők

D-vitamin

A D-vitamin fontosságát a megelőzésben számos tanulmány bizonyítja. Kimutatták, hogy D-vitamin fogyasztása influenzás időszakban 50-80%-al csökkenti a fertőzés kockázatát.

A koronavírus esetében is kimutatták, hogy csökkent D-vitamin szinttel rendelkező emberek előbb betegedhetnek meg, továbbá a betegség lefolyása is súlyosabb lehet, és szövődmények is sokkal gyakrabban alakulhatnak ki.

A-vitamin

Az A-vitamin az immunrendszert és a nyálkahártyát erősíti, így segít megelőzni a vírusos, fertőző légúti betegségeket.

E-vitamin

Az E-vitamin támogatja az immunrendszert és erős antioxidáns. Ezzel a jótékony hatással azonban csak a természetes E-vitamin rendelkezik.

Sajnos a gyógyszertárakban kapható, és a gyógyszer gyártók által forgalmazott E-vitaminok többsége mesterséges.

A mesterséges E-vitamin jótékony hatását újabban egyre több tanulmányban megkérdőjelezik.

C-vitamin

A C-vitamint Wuhanban a járvány idején tonna számra adták az embereknek, egyrészt megelőzésre használták, másrészt nagy adag intravénásan adott C-vitaminnal próbálták gyógyítani a súlyos COVID-19 fertőzött betegeket.

Azt figyelték meg, hogy a C-vitamin 20%-al csökkentette a koronavírus aktivitását.

Jód

A jód antioxidánsként hat, a sejtekben lévő mitokondriumok membránjában található telítetlen zsírsavak jódozásával gátolja a szabadgyökök támadását, a lipidperoxidációt. A jód emellett a C-vitamin regenerációját is elősegíti.

A "vírusőlő" 6-os

A "vírusőlő" 6-os

Dr. Mathias Rath amerikai kutatóintézetében kimutatták, hogy ha a C-vitamint szelénnel, L-lizin, L-prolin, N-acetil-cisztein aminosavakkal és magas polifenol tartalmú zöld tea kivonattal együtt adják, ez a 6 természetes anyagból álló kombináció influenza-szerű megbetegedéseknél négyszer nagyobb vírus ellenes hatással bír, mint a C-vitamin önmagában.

Ez a 6 természetes anyag együtt a vírus aktivitását 87%-ban csökkentette influenzában. 82%-ban csökkentette a vírus szaporodását, 70%-ban csökkentette az új sejtek megfertőződését.

ImmunoViro Flavonoidok

Kvercetin

A kvercetin egy flavonoid, mely számos gyümölcsben és zöldségben (pl. vörösbor, hagyma, zöld tea, alma, stb.) megtalálható.
Klinikai viszgálatok szerint a kvercetin hatékonyan képes gátolni a citokinvihart, ami a koronavírusban az egyik fő probléma.

Zöldtea kivonat

A zöldtea kivonat megfigyelések alapján gátolja a koronavírus spike fehérjéjének kötődését sejtjeink ACE2 receptorához, így akadályozva a vírus sejtbe jutását.

Szelén

Az L-szeleno-metioninból származó szerves szelén segíti az immunrendszer és pajzsmirigy működését.

Cink

A cink jótékony hatása felső légúti vírusfertőzések esetén régóta ismert, mivel a cink gátolja a vírusok szaporodását sejten belül, úgy, hogy blokkolja az RNS függő polimerázt, amely a vírusmásolatok készítéséért felelős fehérje.

Fogyasztása

A liposzómás ImmunoViro-t és az ImmunoViro Flavonoids kapszulát a legjobb hatás eléréséhez együtt kell fogyasztani, étkezés után.
  • Az ImmunoViro zárókupakján lévő adagolóval mérjünk ki 10ml-t.
  • Ezt a 10 ml folyadékot öntsük pohárba, keverjünk hozzá 1-2 dl vizet,
  • Igyuk meg és vegyünk be hozzá egy ImmunoViro Flavonoids kapszulát is.

A liposzómás ImmunoViro-t és az ImmunoViro Flavonoids kapszulát a legjobb hatás eléréséhez együtt kell fogyasztani, étkezés után.

  • Az ImmunoViro zárókupakján lévő adagolóval mérjünk ki 10ml-t.
  • Ezt a 10 ml folyadékot öntsük pohárba, keverjünk hozzá 1-2 dl vizet,
  • Igyuk meg és vegyünk be hozzá egy ImmunoViro Flavonoids kapszulát is.

Megelőzésként

Napi 10 ml ImmunoViro és 1 db Flavonoid kapszula

Legyengült állapotban

Napi 2x10 ml ImmunoViro és 2x1 db Flavonoid kapszula

Dr. Turi ImmunoViro

9 890 Ft

7 890 Ft

/50 adag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi volutpat justo sed efficitur cursus. Mauris fringilla quam vitae.

Aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és bioflavonoidokat tartalmazó antioxidáns csomag.

A szállítás 1 db esetén 990 Ft,
2 db-tól pedig INGYENES.

9 890 Ft

7890 Ft

/50 adag

9 890 Ft

8970 Ft /50 adag

/50 adag

7890 Ft

2 db: 8890 Ft/db,
így 19.780 Ft helyett: 17.780 Ft

2 db: 8470 Ft/db,
így 17.940 Ft helyett: 16.940 Ft

3 db: 7890 Ft/db,
így 29.670 Ft helyett:23.670 Ft

3 db: 7970 Ft/db,
így 26.910 Ft helyett:23.910 Ft

Terméktapasztalatok

"Éreztem, hogy náthás kezdek lenni, és ez most csodaszerűen hangozhat, de miután fogyasztottam, már aznap estére eltűnt a torokfájásom és a nátha minden előjele."
T. Éva
"Egyik nap elég legyengült voltam, fájt a fejem, influenzaszerű tüneteim voltak. Ittam az ImmunoViroból néhány adaggal a nap során, és másnapra mintha kicseréltek volna, jól lettem, tele energiával. Meglepően gyorsan hatott, fogom fogyasztani a jövőben is."
M. Áron
"Kipróbáltam az ImmunoVirot, mert lázam volt, és kiváncsi voltam, használ-e. Másnapra jobban lettem, harmadnap meg már szinte semmi bajom nem volt. Hatásos, ajánlom másoknak is."
H. László
"Ismerősöm ajánlotta, próbáljam ki az ImmunoVirot, mivel nem voltam jól. Kitisztult a fejem elég hamar, nekem bevált, köszönöm."
Sz. Péterné